Ei nyt taaskaan menny ihan suunnitelmien mukaan. Ensiks meinasin lähteä autolla liikenteeseen. No sitten aattelin että jos nyt pari jois, silleen että olis vaan semmonen pikkaasen rennompi fiilis, sit jaksais paremmin hengata sielä baarissa med kaverit. Noh, ideana ihan kiva mutta toteutus kärsi kyllä pahasti. Ensinnäkin fonessa oli eilen se börssiromahdus, elikkä punanen kala 4€! Namiiii, en tiedä mitn parempaa juotavaa. Sen jälkeen sitten otettiin Övertäjien mahtavalla tokalle sijalle lumenveistossa pari skumppapulloo. Ja sit vielä ja vielä ja vielä... Lopputulos oli jokatapauksessa se, että kännissähän sitä oltihin. Ihana kokemus herätä vanhempien sohvalta ku mamma katto vieressä teeveetä. Kannattaa kokeilla.

Mut joo, eilen oli kyllä mukava ilta! :) Aikan paljon hallituksen kanssa tuli henkailtua ja sitten näin söpö bussipojan. Elikkäs tämmönen söpö miäs jolla on mielettömän ihanat silmät ja on vielä mukavakin. Törmäsin kerran bussissa tähän tyyppii, turku-tukholma-risteilyltä oltiin tulossa, ja olihan se niin mukava. Oli kiva yllätys törmätä siihen uudestaakki eilen. :)

BLAAAH, tänään sit pitää muuttaa niitä mun kamppeita, elikkäs sänky, sohvat, tv-taso ymsyms. Ei kyllä yhtään kiinnosta tällä hetkellä. Vois sanoo että on kaamee kapula. -.- Tai melkeen tuntuu siltä että olsin vielä kännissä. Mutta ei auta. Ainaki saan nytten vihdoin ja viimein, parin viikon tauon jälkeen, nukkua ihanassa omassa sängyssä. <3