Ihan hemmetin helmi v-loppu takana päin. Lähdettiin siis perjantaina koulukaverin kera kohti helsinkiä skälläämään niin sanotusti (LUE: dåkaamaan). Perjantaina oli siis sitsit. Oltiin molemmat hyvässä humalassa ja varmasti hienoosti edustettiin vaasaa. :D Mä "hukkasin" lompakonki siinä illan aikana ja kumpikaan ei muista miten ollaan päästy hotellille asti. Kuulemma lähdetty muita ennen koska ne oli tuumaillut siellä bileissä että mihin vaasalaiset on kadonnu. 

Sitseillä tutustuttiin semmoseen mahtavaan juomaan, teste of Kouvolaan. Eli siis viinaa shottilasiin ja kermavaahtoa päälle. Ei se nyt niin hyvää ollut mutta kyllä me pari teste of kouvolaa juotihin. Lopulta juoman keksijäkin sitten maistoi juomaansa eikä itekkään nyt niin rakastunut siihen. Mä rakastuin valmiskermavaahtoon ja söin sitä lauantai yönä klo 5 ihan innoissani. Lauantna päivällä oli jtn luentoja ja rastirata. Oli noloa kun en oikeesti mikään kääntäjä ole niin en osannut niissä rastitehtävissä mitn kääntämiseen liitttyvää. Olin sitte hiljaa ja hymyilin kauniisti vaan. Rypitin välillä vähän otsaa että näytti siltä että mietin ja fundeeraan muka kovasti. Myöhemmin mentiin baariin (feveriin) ja sieltä vielä myöhemmin fabriikki-nimiseen (?) baariin. Välissä käytiin hotelilla vaihtamassa punaaset haalarit farkkuihin, tiukilla housuilla nimittän pääs sisään, haalareilla ei.

Meidän raukkahuonetoveri varmaan vihaa meitä. Lauantai yönä ollaan häärätty huoneessa ja juostu ees takas yöllä, yritetty olla muka hiljaa. Luulen että ne meidän huutamat SHHHH!-aanet ja hihittely häiritsi enemmän ku jos oltai hiljaa juteltu matalalla äänellä. Mutta hey, ei sitä kännissä osaa aatella oikein kunnolla.

Exäni oli soittanut viime yönä puol kolmen aikaan, Vatuttaa niin pirusti kun en oo huomannu. -.- Ois ollu ihana jutskata sen kaa ees vähä. On se vaan ihana miäs.