Pääsin sittenki eilen sinne ollikseen. <3 Fonessa ei ollut melkee yhtään porukkaa niin kaveri lähti mun mukaan ollikseen, sisko ei suostunut vaan jäi yksin foneen. Oli kuulemma löytänyt juttelikaverin kaljusta sairaanhoitajaopiskelijasta.

Eilinen oli kaikenkaikkiaan ihan jees ilta. Etkoilla fiilisteltiin Michael Jacksonin This is it -leffaa ja päätettiin että tehdään laulu. Otettiin kaikista vihjaileista, pornahtavista biiseistä niitä peruskohtia ja sit yhdistetään ne lauluun. Esim. Come on rude boy, boy can you get it up, so hard, i'm a slave, for you, i'll take you to the candyshop. Tulee ihan hemmetin kova kipale. Ja videoki mietittiin et pitäis teherä.

Joo, sit tosiaan oltiin fones hekti ja pelailtiin blackjackia ja sit mentiin ollikseen. Lopulta sais itseni melkoiseen humalaan ja kaverikin lähti jossain välissä. Onneks on ollu koulu- ja työkavereita myös liikentees niin lyöttäydyin niiden seuraan. Siskon hylkäsin täysin ja otin yksin taksin kotiin koska olin hukannut puhelimeni. Eli en siis saanut siskoon yhteyttä. Aaamulla heräsin onnellisena ja janoisena olkkarin sohvalta kun sisko ja mamma tulee kaupasta ja tuo sipsii. Ihana aamu. En sit kouluun jaksanut mutta töihin jaksoin raahata itseni.

Nii ja oltiin meidän ihanalla oripojalla maastossa kävelemässä eilen. Käyttäyty pelloilla sitten hyvin, mutta kun käveltiin pelloille niin se säikky taaas aivan kaikkee. Raukka pieni vauva. <3