Vaahtobileet oli niin best ever! Siis en osaa sanoin kuvailla kuinka hauskaa siellä oli. Yritän kuitenkin: jälkimainingit oli melkeen, huom melkeen, yhtä mahtavat kun aikoinaan troppisbileitten jälkeen. Siellähän nyt oli ofcoors vielä mahtavampaa mutta silti. Olin ehkä maailman epäeroottisin näky kylläkin, tukka märkänä ja vaahdossa, kuteet märkänä ja vaahdissa sekä tietty meikit levinneet ja naama märkänä ja vaahdossa. Mutta so wot? Emmä siellä mitn miehiä ollu iskees vaan pitääs hauskaa! :D

Lauantaina oli firman bileet mikkä myöskin oli ihan hauskat. Sain yhden täyskaadon ku oltiin keilailees. Iäm very proud of it.


Oon muuten huomannut että nykyään kirjottelen vaan bileistä. Vapaa-aikani taitaa olla sen verran tylsää, opiskelua vaan. Vaihdanko pian blogin nimen Juoppotytön toilailut/Känniääliön mietteet/Bileprinsessan dagen efter tai jtn muuta vastaavaa? Vois nimi sopia paremmin. Tai sitten koitan kirjottaa muustakin (mikä ei helposti onnistu koska oma kone rikki enkä joka päivä jaksa koululle raahautua kirjottaan blogia:P)


Noh, we'll see. Sen vaan sanon että huomenna kastajaiset joten seuraavaksi sitten niitten fiiliksiä. Eli taas juhlatunnelmia.

NIIN, ja FIKSAATIO järkkää taas bileet vaasassa, halloweenina. Troppisbileiden tasolle ne tuskin kapuaa koska ne on royalissa, eli ns. normibaareilut, mutta silti odotan innoissani. Saapahan pukeutua, ne on kunnon naamiaiset!