Olen jo hetken aikaa miettinyt että oispa kiva kirjottaa jonkinmoista blogia kun kerran niin usein on semmonen fiilis että pitäis niitä omia tunteita ja tekemisiä johonkin purkaa. Nyt sitten parin yrityksen jälkeen löysin tieni tänne, toivottavasti on hyvä paikka ja tuloo hyvä blogi. Koska laiska olen niin en lupaa että tänne joka päivä jaksan mitään kirjoittaa. Ainoa asia mitä päivittäin jaksan käydä katsomassa on facebook. Siellä tuleekin oltua joskus hieman liian paljon.

Joo, tänään äiti oli auttamassa ja saatiin melko hyvään kuntoon se mun kämppä. Vessa on nyt täysin tyhjätty ja pesty, olohuoneessa enää sohvat yms suuret huonekalut. Ainoa vähän enemmän keskeneräinen projekti on se keittiö. Siellä nyt on vielä pakkaamista, mutta eiköhän tässä tämän viikon aikana hyvin kerkeä sekin huone siivota. On kyllä vähän tylsä muuttaa takaisin vanhempien luokse... Onneks nyt tämä on vaan väliaikaista kunnes löytyy uus hyvä kämppä. Miks semmosen löytö on vaan niin pirun vaikeeta? Joko ne on liian pieniä tai liian kalliita. Tai sitten ne on liia kaukana yliopistolta. Tai sitten niissä ei saa pitää lemmikkiä. On se vaan turhauttavaa, mutta pidetääs ne peukut pystyssä jos sieltä se unelmayksiö löytyiskin yhtäkkiä! :)

Olin tänään kolmatta kertaa ulkona vajaa vuoden vanhan kissani kanssa. Nyt ei ollut niin pahat pakkaset että sekin jaksoi siellä hetken temmeltää remmin päässä. Uskaltautui jo paremmin tuosta etupihalta pois ja käveliki vähän "paremmin" kuin viimeeksi, toisin sanoen ei ryöminyt maan tasalla koko aikaa. Katsoo nyt jos sää sallii nin voisi ruveta ainakin pari kertaa viikossa käymään semmosella pienellä happihyppelyllä. :)