Huhhuh, eilinen krapula sitten tuli nukuttua pois. Viideltä illalla nukahdin sitten tos myöhään illalla olin valveille pari tuntia ja sitten nukuin taas puoli ysiin asti. Tämän päivän sit jaksanut oikeen hyvin. Onneksi en ole niitä raukkoja joilla on aina parin päivän krapula.

Koulussa meillä alkoi tuutoreiden valinta. Tänään oli reilu 20 naamaa haastattelussa, huomen ja keskiviikkona jatkuu haastattelut. Muutama oikein hyvö tyyppi jo tullut vastaan ja paljon muitakin hyviä. Varmasti saadaan hyvä porukka kasaan! Rehasin laiskat luuni norjan luennollekkin, oli kyl melkeen turha luento kun katsottiin vaan parin tunnin pätkiä norjalaisista leffoista ja sit ope selitti niitten ohjaajat yms. Jeah, toi N orjan kulttuuri ei niinkää kiinnosta. Onneks huomen on vaan yks luento monikielisyyttä. <3

Ja tänään, vihdoin ja viimein sain kämppäni avaimet! Soitin sähkösopimuksesta tnään ja sähköt saan vasta to, eli saan nyt muutaman päivän muuttaa vaan päivällä kun on valosta. :P Vein ja astioita ja vähän vaatteita sinne, enimmät kamppeet fammon luona niin ne pitää sit hakija sieltä joku päivä.

Muuten on päivä menny sekavissa tunnelmissa. Toisaalta vielä ihana olo v-lopusta mut toisaalta onnistuin jo pilaamaani oloni mokailemalla muita juttuja. Nillä siis mennään, eihän kaikki voi aina olla hemmetin täydellistä. Tai siis koskaan.