Ahh, en osaa sanoin kuvailla kuinka ihana tämä päivä on ollut, mutta ehkäpä kokeilen silti jotain sepostaa. Jos leveeltä hymyltäni mahdan.

Aamu alkoi kyllä melko kiireisin tunnelmin, nimittäin heräsin 20 min ennen tunnin alkua, ja meillä oli kuullunymmärtämistä + viimenen tunti kyseiseltä kurssilta joten pakko oi nopsaa juosta kahvilan kautta tunnille. Onneks olin eilen illalla valmiiks kattonu vaatteet, joten ei tarveennu kyynel silmässä istua siellä luennolla ja masistella vaatteitaan (en siltikään väitä että ne maailman muodikkaimmat ja hienoimmat olis). Kuullunymmärtäminen meni suht hyvin, läpi ainaskin, vaikkakin yhteen kysymykseen vastasin täysin päin mäntyjä, mutta ei se haitannu. Tunnin lopussa meidän söpö maikka kehu meidän ryhmää, kuinka me ollaan oltu ihanan aktiivisia ja kiinnostuneita ja aina kunnolla messissä. Hymyilytti, vaikka tuskin tämäkään hirveesti oli mun ansiota (takapenkin hiljanen tyyppi enimmäkseen kun olen).

Sain myös tehtyä ja palautettua kotitenttini stiliikasta ajoissa, ja kyllä se läpi tulee menemään, vaikkapa tuskin mitään femmaa saan. Ja tämän lisäksi sain lykättyä ens maanantain tenttiä (sitä jota oon stressannu, sitä johon en ollu vielä edes keksinyt koko kirjallisuutta, sitä johon olin säälistä saanu lainattua vaan yhden kirja, ja sitä kirjaakaan en ollut vielä kerenny alottamaan) viikolle 19! Ja opelta sain nyt lainaan yhden kirjan, ja varasin kirjastosta yhden kirjan, ja pitää vielä muistaa maanantaina varata se neljäs kirja. Maanantaina alkaa siis reipas lukeminen, pitää nyt ees koittaa yks oikeen hyvä arvosana saada tänäki vuonna. :D

Jaja, koulusta vielä sen verran että oodiin porsahti 10 opintopistettä meidän tutkimuskurssista, ah ihanuutta! Nyt tuntuu taas siltä että ehkäpä selviän tästäkin vuodesta ilman mitään valituksia KELAlta. :P

Koulusta kun pääsin niin käytiin mummalla ja paapalla, ne mukavina isovanhempina antoi mulla ja siskolle 200€ näin kevään kunniaks, että saa vähän shoppailtua kevät vaatteita jne. No, mäpä sit ryntäsin heti shoppailemaan, tottakai! Mukaan lähti kaks t-paitaa/kolmeneljäsosahihasta paitaa, miten sen nyt kukin näkeekään, neule (kivan mallinen), ihana kaulakoru, ihana rannekoru ja sormuksia, ja nilkkurit. Kaikki oli -50% (yks tais olla -70%) ja korut + paidat oli kaikenlisäks että osta 3, maksa 2. Elikkäs aika kovia kauppoja tein. ;)

Ja kaiken tän, niin ihanan päivän "päätteeks" ku pääsen kotiin niin huomaan että Suomen eka MM-peli on 30.4, elikkäs vappulauantaina! JUST TÄYDELLISTÄ, sinne sitä toivoinki. Vappuna nimittäin pitää saada kattoa lätkää, ja olisin kuollut jos eka peli olis tullus illon 29.päivä ku pelit alkaa, sillon oon nimittäin sitsaamassa ja peli olis jääny väliin. :P Mut ah, onneks ei!


Siis oikeesti, mikä päivä! <3 Ja nyt uusin jakso Modern Familyä, wihuu!