Olin eilen kalassa tokaa kertaa elämässäni. Täytynee kiittää ex-poikaystävää siitä että tämä opetti mut käyttämään virveiä niin osasin sit eilen näyttää pojille ja siskolle etten oo aivan turha kalastaja. ;D Oli ihan hauskaa vaikka kalaa ei tulukkaan, kaveri sai yhen pienen ahvenen. Mutta hauskaa oli ja se on pääasia.

Kävin tänään ymös pitkästä aikaa yliopistolla. Kävin meidän ainejärjestön huoneella (Ö-luola) ja sit buffetissa syömässä. Oli niin mukava palata sinne että kävimpä vielä tritoniassa (kirjasto) lainaamassa jo valmiiksi kaks koulukirjaa. Okei en oo vielä edes maksanut lukuvuosimaksua saatikka ilmpottautunut kursseille, joten täytyy vaan toioa että pääsen tolle kurssille. Muuten tulee sit vaan huvin vuoks luettua. :P Nojoo, oli toi kurssi pakollinen viimestään maisterivaiheessa (tai se oli vaihtoehtona parista pakollisesta). Ja se kuuosti mielenkiinosimmalta niistä (yhden vaihtoehdoista olen jo käynyt, talspråk och talspråkforskning). Eli nyt alkaa sitten språkpsykologin ja språksociologin lukeminen. Ahh ihanuutta. <3

Ja tänään on tiedossa GRILLFEJST VOL3. Upeeta! Porukka vaan vaihtunut, aikasemmat bileet on ollut noitten ruottalaasten voimin, nyt mennään kunnon sepisnaamojen voimin. <3 BFF vaan puuttuuu.